1.10.08


Από τον Φεβρουάριο του 2007 μέχρι σήμερα αυτό το διαδικτυακό ημερολόγιο μου χάρισε πολλές όμορφες στιγμές. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δίσταζα να ανεβάσω τούτο το post. Ωστόσο, ήρθε η ώρα. Ούτως ή άλλως, η ανανέωση της «Εταζέρας Σκέψεων» έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση από τον περασμένο Μάιο, καθώς βρίσκομαι πλέον στην αγκαλιά της μαμάς πατρίδας.

Αγαπητοί επισκέπτες, λοιπόν, «μας συγχωρείτε, διακοπή», όπως έγραφε η άκομψη κάρτα από τα άγουρα χρόνια της ελληνικής (κρατικής μόνο, τότε) τηλεόρασης.

Είναι βέβαιο ότι οι διαδικτυακοί μας δρόμοι θα ξανανταμώσουν, είτε εδώ είτε κάπου αλλού. Μόλις είμαι έτοιμος (πιθανότατα τους πρώτους μήνες του νέου έτους), θα σας ενημερώσω...

5 σχόλια:

Agobooks είπε...

Καλησπέρα και καλό σαββατοκύριακο. Ήθελα να ενημερώσω πως στο εξής, το blog από το οποίο θα γράφω είναι το www.odromos.wordpress.com.
Ευχαριστώ θερμά για την έως σήμερα παρακολούθηση και συμμετοχή σου στο προηγούμενο μου blog (www.agonek.blogspot.com) !Αν συνεχίζεις να πιστεύεις πως έχω πράγματα να πω και η γραφή μου έχει ενδιαφέρον, σε περιμένω στο νέο μου …σπιτικό. Με εκτίμηση και τη φιλία μου,
N.Ago

Μάριος Ροζάκος είπε...

@ N.Ago:
Καλορίζικο το καινούργιο διαδικτυακό σου σπίτι, φίλε μου! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξίσου ενδιαφέρον και δημιουργικό με το προηγούμενο. Καλή συνέχεια!

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλό κουράγιο φίλτατε! Για πότε το απολελέ;

Με το καλό Σ;ο))))

Μάριος Ροζάκος είπε...

@ Μαύρος Γάτος:
Ευχαριστώ για τις ευχές! Το «λελέ» ήρθε στα μέσα Φεβρουαρίου, αλλά η προσγείωση στην πραγματικότητα του πολίτη ήταν απότομη και, δυστυχώς, τα πράγματα δεν έχουν ηρεμήσει ακόμα. Διατηρώ κάμποσες ελπίδες ανάκαμψης εντός του προσεχούς μηνός... Αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, θα ανακάμψω και διαδικτυακώς γύρω στο Πάσχα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Πολλά χρόνια θα ζήσεις, πριν μισή ώρα ήμουν με τον Μανδραβέλη και τον Κούλογλου (είναι Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ ντοκυμανταίρ) και τους είπα για σένα, σε εκτιμούν πολύ.

Εύχομαι καλές λύσεις σε όλους τους τομείς
Σ;ο)))