12.2.07

Δύο διορθώσεις και δύο προσθήκες

Ο «δαίμων» του… πληκτρολογίου έβαλε το χεράκι του σε δύο σημεία του καταλόγου με τα 230 ελληνικά ιστολόγια που παρουσιάζονταν στο ένθετο, και ειδικότερα στην κατηγορία «Σχολιαστές “επί προσωπικού”»:

  • Ο δημιουργός του αξιόλογου μπλογκ http://knightsnight.blogspot.com/ με τις μουσικές ευαισθησίες είναι άνδρας, και όχι γυναίκα όπως εκ παραδρομής σημειωνόταν.

  • Θύμα ανάλογου λάθους έπεσε και η καλή μπλόγκερ Μαριώ από τον Πειραιά (αναφέρθηκε εσφαλμένα ως Μάριος), η οποία καταθέτει προσωπικές σκέψεις στη διεύθυνση http://alloena.blogspot.com.

Δραστήριοι ιστολόγοι μας ενημέρωσαν επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για δύο ενδιαφέροντα διαδικτυακά εγχειρήματα που αξίζει να επισκεφθείτε:

  • Τον συλλέκτη-καταγραφέα μηνυμάτων (aggregator) για θέματα ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα (Linux κ.λπ.) http://planet.hellug.gr.

  • Το μπλογκ «Critical Error» (http://dont-fear-the-critic.blogspot.com/), που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες. Σε αυτό παραδίδονται δωρεάν μαθήματα γραφής από επιτυχημένους λογοτέχνες του Διαδικτύου.

Επιπλέον, προτάσεις για ιστολόγια τα οποία δεν παρουσιάζονταν στο ένθετο (καμία λίστα δεν μπορεί να είναι πλήρης) καταθέτει ο «JAGO» στο σχόλιό του για το αφιέρωμα του «Τ.τ.Κ.», στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://teleologikos.wordpress.com/2007/02/04/04022007b.

9 σχόλια:

pascal είπε...

Καλησπέρα. Τι νέα;

Μάριος Ροζάκος είπε...

Καλώς τον Pascal! Χαίρομαι πολύ που πέρασες από τα μέρη μας και άφησες το «στίγμα» σου.

Με την ευκαιρία αυτή, πρέπει να ομολογήσω δημοσίως πως λυπάμαι που σε ανακάλυψα μέσω άλλων μπλόγκερ μετά τη δημοσίευση του ενθέτου. Ευτυχώς ο JAGO επισημαίνει την παράλειψη στο σχόλιό του στο οποίο παραπέμπω στο post που προηγήθηκε.

Καλό blogging! Τα λέμε σύντομα "εδώ" ή "εκεί" ;-)

Night's Knight είπε...

Ε-mail σου δεν βρήκα πουθενά. Που στέλνω την επίσημη πρόσκληση λοιπόν;

Μάριος Ροζάκος είπε...

Knight,

http://blogr.gr/?p=141

pascal είπε...

Ο όγκος της δουλειάς που έκανες ήταν πολύ μεγάλος. Μπράβο για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

raffinata είπε...

άλλα νέα;
:)

Μάριος Ροζάκος είπε...

@pascal:
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Όντως ο όγκος της δουλειάς ήταν μεγάλος και οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε δεν ήταν οι ιδανικότερες. Ωστόσο άξιζε τον κόπο και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το αποτέλεσμα.

@raffinata:
Μια σειρά θεμάτων με κράτησε μακριά από το μπλογκ τις τελευταίες ημέρες. Θα επιστρέψω, όμως, σύντομα ;-) Κανένα δικό σας νέο;

raffinata είπε...

Το σταμάτησα το blogging στο raffinata's place, και ξεκίνησα τα "σκεπτογραφήματά" μου :)
Όποτε έχεις χρόνο, γράψε κάτι νέο εδώ, ναι;

Μάριος Ροζάκος είπε...

Raffinata, καλή (νέα) αρχή!

Για να πω την αλήθεια, ζηλεύω τη δημιουργική διάθεσή σου, όπως και δεκάδων (αν όχι εκατοντάδων) άλλων bloggers, καθώς και το γεγονός ότι βρίσκετε τον χρόνο να την εκδηλώσετε.

Ευχαριστώ για το μήνυμά σου και ανανεώνω την υπόσχεσή μου να επανέλθω σύντομα :-)