7.7.07

Κυριακή 8 Ιουλίου, 7.00 μ.μ., Εξω από τη Βουλή για τα δάση


4 σχόλια:

Agobooks είπε...

Χρόνια πολλά και πολύ υγεία σε σένα και σε όλους όσους αγαπάς και σ’αγαπάνε!

αμμος είπε...

Αγαπητέ Μάριε, ίσως σε ενδιαφέρει να ενημερώσεις στο μπλογκ σου για την αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη σχετικά με τα δάση. Περισσότερα θα βρεις στο http://anadasosi.blogspot.com.

Συγγνώμη για το σπαμ αλλά είναι για καλό σκοπό.

indictos είπε...

Τι έγινε φίλε γιατί τα παράτησες;

Μάριος Ροζάκος είπε...

@ N.Ago:
Καλέ μου φίλε, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, έστω και καθυστερημένα! Οι υποχρεώσεις μου στη δουλειά αυξήθηκαν κατακόρυφα τον Ιούλιο, ακολούθησαν οι διακοπές και μια περίοδος αναδιοργάνωσης-«διαλογισμού», ενώ τώρα πάλι έχουμε μπόλικη δουλειά. Όλη αυτή η συγκυρία με κράτησε μακριά από το blog μου, αλλά ουδέποτε σκέφτηκα να το εγκαταλείψω. Άπαξ και κατάφερα να επιστρέψω και να γράψω και τούτες τις γραμμές, νομίζω πως θα τα λέμε πια -έστω και σχετικά αραιά.

@ Αμμος:
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, φίλε μου. Φίλοι με ενημέρωσαν για την κινητοποίηση στο κινητό μου μέσω SMS, αλλά έλειπα, οπότε δεν μπόρεσα να συμμετάσχω. Η ανταπόκριση, όμως, με έκανε να χαμογελώ για μέρες.

@ indictos:
Φίλε μου, το μήνυμά σου με συγκινεί πολύ. Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Χαίρομαι ιδιαίτερα που κατάφερα να επιστρέψω ενεργά στην μπλογκόσφαιρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά από 'δω.