5.5.07

Η μπλογκόσφαιρα κάνει πάρτι

Σήμερα, εκτός από τις δεσποσύνες με το όνομα Ειρήνη (χρόνια πολλά, μαμά!), γιορτάζει και το εγχώριο κομμάτι της μπλογκόσφαιρας. Πώς και γιατί;

Με στόχο «to know us better», όπως έλεγε και η ασπρόμαυρη ελληνική κινηματογραφική κωμωδία, και με το σκεπτικό ότι «συνάντηση-πάρτι των μπλόγκερ έγινε πριν ένα χρόνο. Από τότε η μπλογκόσφαιρα έχει μεγαλώσει πολύ. Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ μας, γράφουμε ποστ, ανταλλάσσουμε σχόλια, ασκούμε κριτική αλλά δεν έχουμε συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο» (αντιγράφω από το blog του πάρτι), ο Παράφωνος ανέλαβε για άλλη μια φορά μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία: να οργανώσει πάρτι των ελληνόφωνων ιστολόγων.

«Άραγε πώς είναι ο Χ blogger από κοντά;», «ωραία τα λέω μέσω Internet τόσο καιρό με τον Ψ, καιρός δεν είναι να γνωριστούμε;», «τελικά η Ω είναι τόσο όμορφη όσο γράφουν άλλοι; »: απορίες σαν αυτές ίσως να λυθούν στο πάρτι. Με δεδομένη την προβολή της οποίας έχει τύχει το γεγονός, η προσέλευση αναμένεται μεγάλη. Εκτός κι αν τελευταία στιγμή μας πιάσουν οι ντροπές! Μα, γιατί; Ορισμένοι διαδικτυακοί γραφιάδες που χρησιμοποιούν ψευδώνυμο είναι γνωστό ότι αποφεύγουν συστηματικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες υπάρχει πιθανότητα (έστω και μικρή) να προδώσουν την πραγματική τους ταυτότητα. Απολύτως σεβαστό. Ας γνωριστούμε, τουλάχιστον, οι υπόλοιποι. Ο χώρος, σύμφωνα με τον Παράφωνο, θα ευνοεί και συζητήσεις, όχι μόνο γλέντι. Ραντεβού στη Γλυφάδα, λοιπόν!

Περισσότερα για το πάρτι, εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: