12.5.07

7η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Αθήνας: Τα καλύτερα έρχονται

- Αλήθεια; Ήταν ο Μάριος Ροζάκος χθες στο πρώην ανατολικό Αεροδρόμιο, στα εγκαίνια της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Αθήνας; Α, στο καλό! Γιατί δεν μου το είπατε; Ήθελα να τον γνωρίσω! Πώς; Θα γράψει για την έκθεση στην ΕΤ-αζέρα Σκέψεων; Εντάξει, εννοείται πως θα διαβάσω τα posts του, αλλά θέλω να τον γνωρίσω σας λέω!

- Ε, τότε θα του πούμε να ξαναπεράσει από την έκθεση.

- Ναι! Ναι! Από σήμερα και μέχρι τις 20 Μαΐου, από τις 10.00 το πρωί ως τις 10.00 το βράδυ, η καρδιά της αυτοκίνησης θα χτυπά εδώ. Περισσότεροι από 35 κατασκευαστές και 250 εταιρίες με προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο έχουν δικό τους περίπτερο. Το εισιτήριο κοστίζει 9 ευρώ και το μειωμένο για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι 5 ευρώ.

Ο παραπάνω διάλογος είναι (δυστυχώς για μένα) φανταστικός. Όμως η επίσκεψη στην έκθεση κατά τη χθεσινή press day είναι (ευτυχώς για μένα) πραγματική. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την 7η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας στον επίσημο δικτυακό τόπο της, προτού πάτε διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές από τον συνιστολόγο Dealsend και επιστρέψτε σύντομα στην ΕΤ-αζέρα Σκέψεων για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σχόλια από τα μοντέλα που θαυμάσαμε.

2 σχόλια:

Agobooks είπε...

Καλά, αν και τα αυτοκίνητα, είναι σαν το κορίτσι του ποστ σου, με βλέπω να κόβω διαρκείας εκεί.
Έχεις κανένα;

Μάριος Ροζάκος είπε...

Φίλε μου N.Ago, διαρκείας δυστυχώς δεν έχουν προβλέψει. Πάντως στ' αλήθεια αξίζει είτε επανειλημμένες επισκέψεις είτε μία επίσκεψη long play!

Εγώ πέρασα σχεδόν 3,5 ώρες στους 3 από τους 4 τομείς της έκθεσης και δεν είδα όλα όσα ήθελα (τουλάχιστον είδα τη συντριπτική πλειοψηφία), ενώ τα τελευταία περίπτερα με τα αξεσουάρ (4ος τομέας) τα προσπέρασα. Επιπλέον, δεν έκανα κανένα test drive. Συνεπώς, μπορείς να καταλάβεις πόση ώρα χρειάζεται ένας βέρος εραστής της αυτοκίνησης εκεί μέσα!

Έχοντας επισκεφθεί όλα τα σαλόνια αυτοκινήτου από τον καιρό που φιλοξενούνταν στον ΟΛΠ, μετά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και εσχάτως στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο, καθώς και τις 6 προηγούμενες διεθνείς εκθέσεις της Αθήνας, μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά πως αυτή είναι η καλύτερα οργανωμένη. Μεγάλα περίπτερα που φιλοξενούν άνετα πολύ κόσμο, προσεγμένα σε εμφάνιση, πλούσια σε μοντέλα (και... μοντέλα ξανθά, μελαχρινά, καστανά...) δίνουν έναν αέρα αναβάθμισης. Φυσικά, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα, τι καλά που θα 'ταν αν υπήρχαν περισσότερα αυτοκίνητα ανοιχτά για το κοινό και καλύτερη συναρμολόγηση στο δάπεδο (πολλά κεκλιμένα επίπεδα και σημεία που προεξέχουν βιδούλες)!